Bezorgen


1. GEWOON, OPTIJD JE BESTELLING ONTVANGEN.
Wij van Peuterstoelen.nl vinden het belangrijk dat wij doen wat wij beloven en dat je bestelling binnen de beloofde tijd thuis bezorgt is. 
Op al onze producten zit een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Normaal gesproken kun je de bestelling binnen 3 werkdagen thuis verwachten.
Mocht er onverwachts toch een product niet tijdig leverbaar zijn, dan zullen wij dit direct met je communiceren. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.


2. GEWOON, DUIDELIJKHEID OVER VERZENDKOSTEN.
Ook vinden wij het belangrijk dat jij weet hoe veel je moet betalen voor het bezorgen van je bestelling.
U betaald bij ons €3,95 per bestelling., het maakt voor ons niet uit of u in Nederland of België woont.


3. GEWOON, OOK ALS JE HAAST HEBT.
Wij willen je ook helpen als je haast hebt, of gewoon als snel je bestelling wilt hebben. Bel je persoonlijke contactpersoon, hij of zij wil u altijd helpen! Uw persoonlijke contactpersoon staat vermeldt in de ontvangen emails.


4. GEWOON, EVEN EEN BERICHT.
Wij vinden het, net als jij, prettig om te weten waar je aan toe bent.
Daarom sturen wij je een mail als je registreert, als je bestelt en ook als we je product verzenden.
Als je een mail ontvangt dat je bestelling is verzonden, mag je er vanuit gaan dat je bestelling de volgende werkdagdag voor 18:00 thuis wordt bezorgd.
Heb je nog geen email van ons, of wil je vooraf informeren? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Je krijgt dan een contactpersoon toegewezen voor al je vragen!Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »