Zelf stoeltjes samenstellen

  • Geplaatst op
  • Door Reint
  • 0
Zelf stoeltjes samenstellen

Op onze site kunt u heel gemakkelijk de stoel ontwerpen die u wenst. In deze nieuwsblog leggen wij in een paar korte stappen uit hoe u de stoel samenstelt en bestellen kunt

Peuterstoelen.nl is opgericht om dat wij geloven in unieke, persoonlijke cadeaus. Geen producten van de "grote hoop" maar leuke, unieke, persoonlijke cadeaus die zijn naar wens van de klant. Want zeg nou zelf, een cadeau dat speciaal voor jou gemaakt is, is toch veel leuker dan een standaard cadeau?

Daarom is onze webshop zo ontworpen dat u zelf het stoeltje samen kunt stellen. Dit kunt u doen in enkele eenvoudige stappen met plaatjes.

1. U klikt op het kopje "peuterstoeltjes" of op "zelf samenstellen". Op de pagina die dan verschijnt kiest u een stoel, deze kunt u vervolgens zelf de gewenste kleuren geven.

2. Op de pagina die nu is verschenen kiest u bij "kleur stoel" de stof die u wenst. Er zijn veel verschillende kleuren en motieven. 

3. Bij "kleur kussentje" kiest u de kleuren voor het kussentje welke in de stoel ligt. Deze kan dus een andere kleur hebben dan de kleur van de stoel, leuk!

4.  Vervolgens kiest u of u een naam, geboortedatum of andere tekst wilt laten borduren op de stoel. 

5. U kunt nu zelfs aangeven welk lettertype u wenst en in welke kleur de tekst op de stoel moet komen.

6. Helemaal onderaan ziet u de gekozen kleuren en ziet u hoe de tekst weergegeven wordt op de door u gekozen kleuren.

7. Klik op "in winkelwagen" en u kunt de bestelling afronden.

Ziet u hoe eenvoudig het is om een persoonlijk en uniek cadeau aan te schaffen? U kunt dit alles in minder dan 5 minuten doen en binnen enkele dagen wordt de stoel thuis afgeleverd.

Wacht dus niet langer en veras uw dierbaren ook met een uniek cadeau!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »