Peuterstoelen.nl - Even kennis maken

  • Geplaatst op
  • 1
Peuterstoelen.nl - Even kennis maken

Welkom bij onze eerste nieuwsupdate op de nieuwe website van Peuterstoelen.nl
 

Middels deze eerste post willen wij onszelf graag even voorstellen. Want wij weten hoe belangrijk het is om zaken te doen met mensen die je kent en te weten met wie je contact hebt.
 

Peuterstoelen.nl is een jonge onderneming die haar klanten op een persoonlijke manier persoonlijke producten aanbiedt.


Wij zijn anders dan anderen, wij zijn namelijk gewoon!
 

Daarom zorgen wij altijd dat u direct persoonlijk contact heeft met een van onze medewerkers. Geen ingewikkelde telefoonmenu’s en geen dagen wachten op een antwoord op uw mailtje. Bij ons krijgt u dezelfde werkdag nog antwoord. 
 

Volgens ons is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u, onze klant, tevreden bent. Wij zorgen dat u een goed product ontvangt tegen een eerlijke prijs. Daarom doen wij de productie van onze peuterstoeltjes zelf, zo weten wij zeker dat wij goede producten naar onze klanten toesturen. Daarnaast hebben wij heldere voorwaarden, zijn wij duidelijk over de prijzen en bieden wij een uitstekende service.
 

Peuterstoelen.nl wil het gewoon goed doen, voor u!

Wij staan altijd voor u klaar, staan open voor op en/of aanmerkingen en genieten van complimenten.
 

Nu weet u een beetje wie wij zijn, wij hopen u snel te mogen begroeten.

Reacties

  1. H.Jacobs H.Jacobs

    wij hebben een prachtig stoeltje bezorgd gekregen onze kleindochter is er erg blij mee, we zijn uitstekend geholpen en het stoeltje werd met de geborduurde naam snel bezorgd.,

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »