Aankleedkussens bij Peuterstoelen.nl

  • Geplaatst op
  • 0
Aankleedkussens bij Peuterstoelen.nl

Op zoek naar een persoonlijk en uniek kraamkado? Naast onze peuterstoeltjes hebben wij nu een nieuw product gelanceerd. Namelijk de Extra grote aankleedkussens XXL. Ook deze worden door ons zelf handgemaakt en kunt u met naam laten bedrukken.

Wij van Peuterstoelen.nl zijn continu bezig om nieuwe producten te ontwikkelen voor de kleineren onder ons. Hiervoor hebben wij altijd een aantal eisen, namelijk:

- Het moeten leuke, kleurrijke producten zijn.
- De producten moeten handig zijn en prettig om te gebruiken.
- Onze producten moeten persoonlijk gemaakt kunnen worden.

Om deze redenen hebben wij een nieuw aankleedkussen XXL ontwikkeld. Dus niet alleen meer een peuterstoeltje met naam of een speelkleed met naam, maar ook aankleedkussen XXL met naam.

Op onze eigen website www.aankleedkussenxl.nl vindt u al onze modellen die u met naam kunt laten bedrukken.

Al onze Aankleedkussens XXL zijn voorzien van een unieke binnenhoes. Hierdoor kunt u de buitenhoes die gemaakt is van nylon uitwassen in de wasmachine. Lekker handig toch?

Ook is ons Aankleedkussen voorzien van een unieke binnen naad om te voorkomen dat uw baby tijdens het verschonen van het kussen kan afvallen.

Bent u dus opzoek naar een uniek kraam kado? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Natuurlijk bent u ook nog steeds aan het juiste adres voor een peuterstoeltje met naam, een steiger houten peuterstoeltje of speelkleed met naam.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »